The Caller

2m7uo2d

Film Adı : The Caller (2008)
Yönetmen : Richard Ledes
Film Türü : Dram, Gerilim
Yapim Yılı : 2008
Süre : 95 Dakika
Puan : 6.1
Ülke : ABD

Oyuncular : Frank Langella (), Elliott Gould (), Laura Harring (), Anabel Sosa (Lila), Chandler Williams (Sammy), Axel Feldmann (Young Jimmy), Grégory Ellis (Lulu), Corey Johnson (Paul Wainsail), Robert Bagnell (Jeff), Edoardo Ballerini (Teddy)

Google Translate Çeviri

Ne zaman kendi hayatı, kendi ölüm kontrol kumanda edemezsiniz

Starring 2009 Academy Award ® adayı Frank Langella (En İyi Erkek Oyuncu, Frost / Nixon) Jimmy Stevens (Frank Langella), üst düzey bir VP TR Corporation, onun şirket için deflate satış rakamları ve bir zarar ancak anonim e-posta gönderdikten sonra kendi suikast ayarlar Video bağlama-Latin Amerika’da enerji firmasının fabrikasında bir gizli mezar ve kötü görüntüler içeren klibi.. New York’ta eylem içine kurumlar spini işleri, yeraltı gelen whistleblower izlenebilmesi için rehber, Teddy ve Sammy kullanarak. Hayatını için Jimmy korkular, ve, takma ad John Doe kullanarak, bir adam takip etmek ve onun hareketleri takip Frank Turlotte (Elliott Gould), özel dedektif, hires. Onun ses Disguising Jimmy o kişinin kendisini işe vardır ve o izi olan adam Turlotte anlatmadigindan bir ve aynıdır. Giderek hayatının Turlotte görüşüne saplantı Jimmy kedi ve fare bir oyun, her akşam bir rapor için Turlotte telefonla, meşguldür ve alay eden onu hayattan daha fazla ve daha fazla bilgi keşfetmek yapıştırın. Jimmy sonunda yaptığı iş Redhook, Brooklyn bir daha toplantı dışında bitti Turlotte söyler. Turlotte artık yeterli (Laura Harring) Eileen bilmek, bir caz şarkıcısı ve Jimmy’s eşlik almak için, intrigued ve onu yedi yaşındaki kızı Lila. Jimmy Lila 1940′larda Fransa onun çocukluk: Bir gün savaş Jimmy ve arkadaşı Lulu sonuna doğru bir hikaye anlatır ormanda bir ölen asker bulundu. Bu asker bu Lulu onunla ölümüne kadar kalmak talep vardı. [D-Man2010] Bu zamandan beri, ve onun büyük arzu başlatılan Jimmy perili bir bölümü, onun yalnız ölmek değil ki.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazmak icin adi/url bölümünü seçip isminizi yazin url bölümünü bos birakabilirsiniz. Yorumlariniz Size Film Olarak Dönecektir. Bµ HerqeLe

 
©2009 SinemaLem | Film izle, Full online film izle, Indirmeden film izle, Bedava film izle, Film seyret | by TNB