Aeon Flux - Gelecek Fluxta



Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 17 Şubat 2006
Yönetmen : Karyn Kusama
Senaryo : Phil Hay , Matt Manfredi
Görüntü Yönetmeni : Stuart Dryburgh
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2005, ABD , 93 dk.


Oyuncular

Charlize Theron (Aeon Flux) , Marton Csokas (Trevor Goodchild) , Jonny Lee Miller (Oren Goodchild) , Sophie Okonedo (Sithandra) , Amelia Warner (Una Flux) , Caroline Chikezie (Freya) , Frances McDormand (The Handler)

Geleceğin vahşi derecede fütüristik ve amansız dünyasındayız. Ahlaki değerlerdeki çöküş hat safhada. Uzun bacaklı, deri kostümlü seksi kahramanımızın adı Aeon Flux. O bir casus, o bir katil, o baştan çıkarıcı bir Monica ajanı! Monica mı? Dev bir duvarla çevrili Bregna’yı yöneten Goodchild hanedanını devirmeye çalışan gizli bir örgüt.
Güç delisi diktatör Trevor Goldchild tarafından demir yumrukla yönetilen Bregna. Halkının her ihtiyacını fazlasıyla karşılasa da, onlara özgürlüğü çok gören Trevor’un Aeon ile arasında anlaşılmaz bir aşk-nefret ilişkisi var.

Peter Chung tarafından yaratılan Aeon Flux, kitlelerin huzuruna ilk defa 1991′de MTV’ye ait Liquid televizyonunda çıktı. Neredeyse hiç diyalog içermeyen ilk bir kaç kısa bölüm görsel olarak o kadar tahrik ediciydi ki, seri birbirini takip eden az sayıda bölüm ve bol ara vererek devam etti. Yaratıcıları ikinci sezonda öldürdükleri Aeon’u üçüncü bir sezonda tekrar ekranlara getirdiklerinde, izleyicinin kafasını iyice karıştırmayı bildiler. Aeon çifte ajan mıydı? Trevor’la arasında olan bitenler neydi? Bunları cevapları sanırız artık Charlize Theron’lu bu uzun metrajda aranacak…

Bölüm 1 Tam Ekran İzleyiniz!


Bölüm 2 Tam Ekran İzleyiniz!

Bµ HerqeLe Ve BµN HeLiN IYI SEYIRLER DiLeR!!

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazmak icin adi/url bölümünü seçip isminizi yazin url bölümünü bos birakabilirsiniz. Yorumlariniz Size Film Olarak Dönecektir. Bµ HerqeLe

 
©2009 SinemaLem | Film izle, Full online film izle, Indirmeden film izle, Bedava film izle, Film seyret | by TNB